Powder start képzés Debrecen

Csatlakozz az 5 napos workshopra, hogy megismerd a tökéletes púderes szemöldök elkészítésének technikáját. A workshop tematikája tökéletesen végigvezet azokon a lépcsőfokokon, ami a sikerhez vezet. A képzés elsajátításának feltétele a kozmetikus bizonyítvány.

Ft375000

All in képzés Debrecen

Egyetlen workshopon nyílik lehetőséged, hogy megismerhesd a tökéletes púderes és szálazott szemöldök elkészítésének fortélyait 8 nap alatt. A workshop tematikája tökéletesen végigvezet azokon a lépcsőfokokon, ami a sikerhez vezet A képzés elsajátításának feltétele a kozmetikus bizonyítvány.

Ft600000

Kombinált sminktetováló képzés Debrecen

Minden, amire szükséged lehet! Egyetlen workshopon nyílik lehetőséged, hogy megismerd a tökéletes púderes szemöldök, ajak és szemhéj elkészítésének technikáját 9 napban. A workshop tematikája tökéletesen végigvezet azokon a lépcsőfokokon, ami a sikerhez vezet. A képzés elsajátításának feltétele a kozmetikus bizonyítvány.

Ft675000

Spirit Soft basic képzés Debrecen

3 napban elsajátíthatod a vendégeink kedvenc szemhéjtetoválási technikáját. A Spirit Soft füstös szemhéjtetoválás egy igazi művészi formája a sminktetoválásnak. Aki kedveli az igazán különleges technikákat, annak garantáltan a nagy kedvence lesz, mint ahogy nekem is. A workshop során megismerheted hogyan változtassuk a kezünkben lévő kézi egységet egy művészi eszközzé, hogyan tudunk porhatást elérni a pigmentekkel. […]

Ft225000

Ajak basic képzés Debrecen

Meglepő, de igaz, ha egy nő szépségét, az ajaktetoválás koronázza meg . Legyen az akár természetes, észrevétlen vagy erős rúzsozott hatású, viselői imádják. Workshopunkon 3 nap alatt többféle ajaktetoválási technikát ismerhetsz meg. A képzés elsajátításának feltétele a kozmetikus bizonyítvány.

Ft225000

Flow brows start képzés Debrecen

Csatlakozz az 5 napos workshopra, hogy megismerd a tökéletes szálazott szemöldök elkészítésének technikáját. A workshop tematikája tökéletesen végigvezet azokon a lépcsőfokokon, ami a sikerhez vezet. A képzés elsajátításának feltétele a kozmetikus bizonyítvány.

Ft375000