Szakma – Business – Önfejlesztés

Egyedi komplex tudástár sminktetoválóknak

Ezt a csoportot kifejezetten sminktetoválóknak hoztam létre, a több, közel 15 éves szépségipari tapasztalataimra építve.
Ha használod ezt tudásanyagot és szívből szereted a szakmád, garantálom, hogy bővülni fog a vendégköröd, nagyobb bevételet tudsz elérni, sőt a szabadidőd is több lesz!
2008 óta vagyok a szépségiparban, 2019 óta több szépségszalonunkat vezetem és jelenleg 8 kolléganő naptárját töltjük meg hétről hétre sikeresen!

HAVI 1 DB SZAKMAI SMINKTETOVÁLÓ OKTATÓ VIDEÓ

HAVI 1 DB BUSINESS & MARKETING OKTATÓ VIDEÓ

HAVI 1 DB 1 SZALON & PSZICHÉ ÖNFEJLESZTŐ ROVAT

+ ZÁRT FACEBOOK CSOPORT KÉRDEZZ-FELELEK LEHETŐSÉGGEL

Már több, mint 50 videó van a tudástárunkban!

> Eleged van abból, hogy nem úgy megy a vállalkozásod, ahogy megálmodtad?

> Lehetne jobban tele a naptár?

> Tudod, hogy több van benned, de nem tudod megmutatni?

> Kapkodsz a vállalkozási feladatok között vagy annyi mindent kellene csinálnod, hogy inkább bele se kezdesz?

Less bele a VIP tudástárba itt:

Érezted már, hogy több lenne benned, de nem tudod megmutatni a világnak?

Zavar, hogy nem olyan a sminktetoválás, amilyet szeretnél készíteni?

Eleged van abból, hogy nincs egy komplex rendszer, ami alapján valóban profin tudsz fejlődni?

Mi az a titok, amivel én is menedzselem a vállalkozásomat?

Mi a célom a csoporttal?

Szeretném a sminktetoválókat hozzásegíteni a tudásommal álmai vállalkozásához, valós tudást átadni, és önbizalmat adni, hiszen ha nekem sikerült, akkor bárki másnak sikerülhet az álmai útjára lépni.

Egy olyan csoportot álmodtam meg, ahol profi anyagok állnak rendelkezésre, emészthető hosszúságban és nagy hangsúlyt kap a vállalkozás lelki oldala is. 

Hiszek abban, hogy csak olyan szintre tudjuk felfejleszteni a cégünket, amilyen szinten mi magunk is állunk, mert a sikernek éppúgy alapfeltétele a lelki stabilitás is. Ezt az erőt nem lehet megjátszani, ezt megérzik az emberek.

Legyünk olyan igazi szabad szépségipari vállalkozók, akik szívből, lélekkel és profi tudással irányítják a vállalkozásukat.

Bár a szépségiparban már régóta tevékenykedem, mindig is a folyamatos tudásbővítésben és fejlődésben hittem. Amikor jelentkeztem Zsani online képzésére, úgy gondoltam ha akár csak 1 mondatot is hallok, ami hozzá tud tenni a fejlődésemhez, akkor már megérte, másrészről pedig kiváncsi voltam rá, hogy ő “hogyan is csinálja?” Nem csalódtam, már az elején rávilágított hibáimra, hiányosságaimra, amin változtatni kellene! Felmerülő kérdéseimre pedig minden esetben segítőkészen válaszolt. Bátran ajánlom a képzést pályakezdő kolléganőimnek, hogy már a kezdetektől biztos alapokra építsék vállalkozásukat, valamint tapasztalt kollégáimnak is, ha úgy érzik elakadtak, vagy megrekedtek egy szinten , és változtatni szeretnének.

Kovács-László Krisztina

Drága Zsanett! A gumilapis szemhéj gyarlós videódnak köszönhetően végre szebb tetoválást készítettem, és ellestem pár nagyon jó mozdulatot ☺️ ezt muszáj volt megosztanom, mert nagyon örültem neki!Hálásan köszönöm😘

Szeles Márti

Kezdőként nagyon sok mindent tudok hasznosítani, mind a tetovàlás és mind a marketing területén. Nagyon tetszenek a pszichológiai témák is, ugyanis sikerül néha magamra ismerni és most már tudok is a negatív gondolatok ellen tenni.

Már az első hónapban nagyon sok használható tudást kaptam a csoportban! Igaz, a szépség iparban nem, de ebben a szakmában kezdő vagyok! Nagyon tetszik mikor Zsani bejelenkezik egy egy videót megelőzően, és elmondja saját szakmai, üzleti tapasztalatait. Sok esetben ez visszaigazolás számomra, hogy jó úton járok! Ugyanakkor motiváló is, hiszen a cél sikeres szakemberré válni! Ehhez pedig nem elég “csak” jó sminktetoválónak lenni…. Sok sok más dolog kell hozzá: amikről itt tanulhatunk a csoportban! Örülök hogy itt lehetek! S.Ági

Nagyon jól átadod minden kis trükködet 🙂 hálás vagyok érte!

Nagyon hasznos dolgokat oszt meg Zsanett a tetoválás és a marketinges tartalmakat illetően. Érthetően és logikusan magyaráz, minden kis részletre kitérve. Köszönet érte!

A csoport nagyon jó, nagyon hasznos információkat lehet megtudni. Tetszik hogy minden részletre kitérsz.

Nemrég léptem be a csoportba, engem inkább a szakmai videók érdekelnek, de sok hasznos tartalmat találtam.

Kukkants be a csoportba:

Szakmailag minden hónapban fejlődni fogsz, így nőni fog a vendégeid száma

Tuti tippeket adok mivel lesz több bevételed, de több szabadidőd is egyben

Folyamatosan bővülni fog a vendégköröd, mivel pontosan fogod látni hogyan épül fel egy profi vállalkozás

Nekem 15 évig tartott eljutni oda, ahol most tartok, de TE a csoport tartalmaival fénysebességgel tudsz száguldani

Felépítheted álmaid vállalkozását magabiztos tudással

Nincs titok, minden kulisszatitkot megosztok, mivel dolgozom és hogyan

Nehéz megkeresni az ember életében azt az inspirációs közeget, amely folyton hajtja és táplálja. Lehet egy ilyen töltőállomás egy barát, egy újság, egy podcast, egy könyv vagy bármilyen internetes portál, de ha a te ereidben is igazi vállalkozói vér csörgedezik, akkor pontosan tudod, hogy enélkül a visszatöltés nélkül egyszerűen nem megy olajozottan a gépezet. Inspiráció nélkül nincs új ötlet, új energia, új lendületet adó impulzus.

Ezt az inspirációs közeget innentől kezdve nem kell magadnak megteremtened!

Hatásvadász a kép? Kétség kívül 🙂
Itt 2-féle dolgot láthatsz, egy figyelem hajhász fotót, aki fel akar vágni, vagy láthatsz egy sikeres vállalkozó nőt, akinek valós a tudása elrepítette egy magasabb szintre, mint amire valaha gondolt. Neked melyik ugrik be?

Itt valójában nem az autó a lényeg, hanem az út, ami ide vezetett. Persze nem Porsche 😃 de ahhoz képest, hogy pár éve még volt olyan napom, hogy 1000 Ft-om sem volt a zsebemben és egy huszonéves kis kopott Suzuki Swiftem volt (egyébként imádtam), ahhoz képest nem rossz ✌️🤗

Ha a tudásod gyarapszik és jó úton jársz, az élet visszaigazolást fog adni ☯️ A munkánk gyümölcse pedig valljuk be, anyagi szinten mérhető kell legyen 👉💸

Van egy másfajta mód is, hogy bevidd ezt az energiát az életedbe, erről szól a Spiritual Academy VIP csoport. Sokáig terveztük milyen formában jöjjön létre ez az online közösség, ahol értékes tartalmakat osztunk meg. Végül a zárt facebook csoport forma mellett döntötünk, egyszerű és könnyen elérhető. A tartalmai pedig havonta 3-4 alkalommal frissülnek szakmai, business és aktuális témákkal.

Minden olyan témát megosztunk, ami véleményem szerint fontos. 2008 óta vagyok vállalkozó és felelek a saját üzletem alakulásáért, rengeteget tanultam, tanulok a mai napig és sokat hibáztam, a hibákból előnyt kovácsoltam, így jutottam el oda, hogy 3 szalonom, 1 webshopom és oktatóstúdióm van. Ezért úgy döntöttem, hogy a megszerzett tudásom és tapasztalatom rendszeresen átadom, meghívott előadókkal együtt.

Tuti sminktetováló szakmai videó? Jöhet?

▶ Havonta új sminktetováló szakmai videókat osztunk meg a csoportban, ahol minden kiváló minőségben láthatod hogyan is tetoválok.

▶ Láthatsz minden apró részletet, bőrfeszítési praktikát, tűhasználatot, pigmentálási technikát, szóval mindent! 2016 óta foglalkozom a sminktetoválással, ahogy komolyan kezdtem foglalni ezzel a művészi szakmával, csak pár hónap kellett, hogy több hónapos előjegyzésem legyen.

▶ 2018 óta már több kolléganőmmel együtt szépítjük a vendégeinket. Az ország keleti régiójában egyedülállóan 3 sminktetováló naptárat töltünk meg. Az egyik titok a szakmai profizmusunk, amit a videókban meg is osztok!

▶ Nem csak szakmai videók tartoznak ám ide, hanem a segédprogramok, applikációk amelyeket a sminktetoválási munkánk során használunk. Ezek a legjobb kép- és videószerkesztő programok! 

 

Szeretnéd tudni a titkomat, hogyan menedzselem a vállalkozásom?

Hogyan tudtam extra gyorsan, pár hónap alatt több hónapos előjegyzést összehozni kezdőként?

Hogyan építem a bizniszem, milyen háttérmunkáim vannak, hogyan tudtam 4 szalont, 1 webshopot és az oktató stúdiómat létrehozni és még szabadidőm is van?

Sminktetováló szakmai videók & képszerkesztési módok

Szakmai gyakorlati videók

Havi 1 rész

 • Púderes szemöldök előrajzolása, elkészítése
 • Spirit Soft szemhéj
 • Ajaktetoválás
 • Esettanulmányok, mit és hogyan érdemes javítani
 • Pillasűrítés
 • Tusvonal
 • Számos képszerkesztő applikáció és azok használata
 • végignézheted hogy dolgozom különböző területeken
 • nincs titok, minden részletet megnézhetsz
 • láthatod milyen eszközökkel, anyagokkal dolgozom
 • a videó alatt folyamatos narrációban hallhatod, mit és miért csinálok

Business rovat

Marketing, háttérmunkák, hirdetések, arculat, vendégszerző kampányok, és még sorolhatnám, itt minden lesz, ami a csövön kifér

Havi 1 rész

 • hirdetések és kezelése gyakorlati videó, ezek elméleti háttere és fontossága
 • Social media kezelés, szemet gyönyörködtető posztok, látványos videók és még sok minden más
 • Arculat, arculati elemek, design,  hogyan legyél egyedi a szakmádban
 • plusz bevételi lehetőségek, hozzuk ki a maximumot
 • vendégszerzés mesterfokon, egy bevált kampányunkkal például 70-90 időpontot adtunk ki egy bő hét alatt több alkalommal is
 • időmenedzsment és ehhez jól bevált programok, szoftverek
 • a videók folyamatosan bővülnek

Önfejlesztés

Szalon & Psziché

Havi 1 rész

Nagy kedvencem, az önfejlesztés, hisz ha Te fejlődsz, veled együtt fejlődik a vállalkozásod is, ezért meghatározó témákat boncolgatunk Rády Eszterrel interaktív videó keretein belül, ahol egyik fontos elem a humor. Saját példáimat is hallhatjátok.

 • az érett személyiség felépítése
 • az énmárka és a jó öreg imposztor szindróma: hogyan kezdjek el dolgozni, mit fognak hozzászólni, vagyok e elég jó,
 • konfliktuskezelés, a Reimann féle módszerrel ( ez lehetne 2 részes is, egy pszichoedukáció és egy gyakorlat)
 • párkapcsolat és vállalkozás: a támogató kapcsolat és a passzív-agresszív elforduló
 • megjelenés a médiában
 • késés, halogatás és további önsorsrontó technikák
 • a kötődő vendégkör kialakítása
 • a témák folyamatosan bővülnek

Aktualitások

Színelmélet & évszaktípus meghatározás

&
KÉRDEZZ FELELEK rovat

1. videó: Évszakelméleti alapismeretek - az évszakelmélet háttere, lényege és fontossága a sminktetoválás területén
 • Az évszakelmélet eredete, a színek hatása a megjelenésre
 • Színkör, színek tulajdonságainak jelentősége
 • A színelemzés vizsgált szempontjai
 • Színtípusok rövid (összefoglaló) bemutatása
2. videó: Tél típus bemutatása – fizikai jellemzők és a tél típus sminktetoválásának kritikus szempontjai
 • Rövid áttekintő ismétlés az első videóból, hogy a tél típust az évszakelmélet rendszerén belül hova elhelyezzük
 • Tél-altípusok
 • A tél típusok fizikai jellemzői (haj, szem, bőrszín)
 • A tél típusok színpalettája (bemutatva színkendők segítségével)
 • A tél típus sminkelése – tippek a tetováláshoz
3. videó: Tavasz típus bemutatása – fizikai jellemzők és a tavasz típus sminktetoválásának kritikus szempontjai
 • Rövid áttekintő ismétlés az első videóból, hogy a tavasz típust az évszakelmélet rendszerén belül hova helyezzük
 • Tavasz-altípusok
 • A tavasz típusok fizikai jellemzői (haj, szem, bőrszín)
 • A tavasz típusok színpalettája (bemutatva színkendők segítségével)
 • A tavasz típus sminkelése – tippek a tetováláshoz
4. videó: Nyár típus bemutatása – fizikai jellemzők és a nyár típus sminktetoválásának kritikus szempontjai
 • Rövid áttekintő ismétlés az első videóból, hogy a nyár típust az évszakelmélet rendszerén belül hova helyezzük
 • Nyár-altípusok
 • A nyár típusok fizikai jellemzői (haj, szem, bőrszín)
 • A nyár típusok színpalettája (bemutatva színkendők segítségével)
 • A nyár típus sminkelése – tippek a tetováláshoz
5. videó: Ősz típus bemutatása – fizikai jellemzők és az ősz típus sminktetoválásának kritikusszempontjai
 • Rövid áttekintő ismétlés az első videóból, hogy az ősz típust az évszakelmélet rendszerén belül hova helyezzük
 • Ősz-altípusok
 • Az ősz típusok fizikai jellemzői (haj, szem, bőrszín)
 • Az ősz típusok színpalettája (bemutatva színkendők segítségével)
 • A tavasz típus sminkelése – tippek a tetováláshoz

Már több, mint 50 videó van a tudástárunkban!

Sminktetováló oktató videók

Lágy ajaktetoválás kivitelezése
Spirit Soft szemhéjtetoválás készítése
Ajaktetoválás előrajzolása
Szemöldök előrajzolás menete
Púderes szemöldöktetoválás készítése
Spirit Soft szemhéjtetoválás elmélete
Pillasűrítés gyakorlati elkészítése
Púderes porhatás készítése latexen
Kötelező szalondokumentáció
Spirit Soft Füstös szemhéj gyakorlás latexon
Esettanulmányok – régi foltos ajaktetoválás javítása
Esettanulmány – többször tetovált túlterezett ajaktetoválás javítása
Tuti kollázskészítő applikáció és használata
Esettanulmány – foltos napkárosított ajaktetoválás és hegesegés korrekciója
Tusvonal előrajzolása

Business & marketing tudástár

Facebook hirdetések elindítása és kezelése
Social tervezés – hogyan ne őrülj meg és  tervezz előre, időzítve
Nyereményjátékokról és lebonyolításáról – mit, hogyan és mikor
Fotózás telefonnal és képszerkesztés
Posztkészítés egy tuti programmal – bye bye grafikus
Képszerkesztés telefonnal egy szupi programmal
Mesterséges intelligencia – ezt látnod kell mit tud
Hirdetértár a facebookon, avagy mit hirdetnek a vesenytársak
Uborkaszezon, mit lehet tenni?
Business – Időpontfoglalókról, tudod mennyit buksz, ha nincs?
Business – Időpontfoglaló, én így nyomom
Business – Időpontfoglaló mutatom hogyan használd
Akció kampány lebonyolítása, így adunk ki 70-90 időpontot
Kampánytervezés 2.rész
Karácsonyi ajándékkárták, akciók, hogyan bonyolíts le

Szalon & psziché önfejlesztő rovat

Imposztorszindróma – nekem úgysem sikerül
Konfliktuskezelés – hogyan lehet
Másokhoz való hasonlítgatás
Szimmetria – miért vágyunk annyira rá
Szalon & psziché
Szalon & psziché
Önfejlesztés – hogyan csináljuk jól 2/1
Önfejlesztés – hogyan csináljuk jól 2/2
Érett személyiség 5/1.
Érett személyiség 5/2.
Érett személyiség 5/3.
Érett személyiség 5/4.
Érett személyiség 5/5
Az irigység
A büszkeség

Sugár Zsanett

Rólam

2008 óta építem a saját vállalkozásom, volt sok jó döntésem és voltak persze rosszak is. De tudtam, hogy több van bennem és szomjaztam a tudásra, volt, hogy fel akartam adni, de sose tettem meg. Rengeteg tapasztalatot szereztem az évek során, ennek eredményeképpen 2022-re 4 szépségszalon vezetek, oktatásokat tartok és 2019 óta saját webshopunk van, több saját márkás termékkel, hamarosan napvilágot lát a saját kozmetikai termékcsaládunk is.

Mára komplexen átlátom az üzletek működését, fejlődését és annak hiányosságait. Ezen tapasztalatokra építkezve született meg a Spiritual Academy VIP csoportja, hogy ez a komplex tudást átadjam. Az ötletem rengeteg, így már jó pár hónapra előre megterveztük milyen témák lesznek a csoportban.

Nagyon várom, hogy Te is használhasd és egy olyan vállalkozásod legyen, amit mindig is szerettél volna!

Sugár Zsanett

Rólam

2008 óta építem a saját vállalkozásom, volt sok jó döntésem és voltak persze rosszak is. De tudtam, hogy több van bennem és szomjaztam a tudásra, volt, hogy fel akartam adni, de sose tettem meg. Rengeteg tapasztalatot szereztem az évek során, ennek eredményeképpen 2022-re 4 szépségszalon vezetek, oktatásokat tartok és 2019 óta saját webshopunk van, több saját márkás termékkel, hamarosan napvilágot lát a saját kozmetikai termékcsaládunk is.

Mára komplexen átlátom az üzletek működését, fejlődését és annak hiányosságait. Ezen tapasztalatokra építkezve született meg a Spiritual Academy VIP csoportja, hogy ez a komplex tudást átadjam. Az ötletem rengeteg, így már jó pár hónapra előre megterveztük milyen témák lesznek a csoportban.

Nagyon várom, hogy Ti is használhassátok és egy olyan vállalkozásotok legyen, amit mindig is akartatok!

Azoknak ajánlom a VIP tagságot, akik

E

szeretnének  ugrásszerűen fejlődni a sminktetoválásban

E
már működő vállalkozásuk van vagy szeretnék profin kezdeni
E
szeretnék a vállalkozásukat és önmagukat fejleszteni
E
folyamatos marketing támogatást szeretnének
E
leghamarabb akarnak értesülni a szakmát érintő újdonságokról
E
maguk mellett akarnak tudni egy támogató csapatot, akik bármiben segítenek, ha megakadnak
E
motiváltak és motiválnak

És hogyha még mindig bizonytalan vagy kissé, hogy csatlakozz-e, …

… hidd el, én is vállalkozó vagyok. Tehát pontosan tudom, hogy gondolkodsz.

Én is azon leszek, hogy ez nagyon is megérje neked. Hiszen magamból indulok ki.

Vállalkozó vagyok és hidd el pontosan tudom milyen kezdőként érvényesülni…nehéz. A bő 10 év alatt szakmát is váltottam, szóval 2-szer is végig kellett járnom a kezdők útját. Majd többre vágytam, bővíteni akartam a vállalkozásom, először csak több kolléganővel, majd több üzlettel. Ki se láttam a feladatok közül, folyamatosan pörgött az agyam, mit és hogyan kellene csinálnom. Ha valami nem úgy sikerült ostoroztam magam. Mára kiegyensúlyoztam az üzleti és a magánéletem, nem mondom, hogy nincs néha húzós időszak, de sikerült megteremteni az arany középutat, ami nekem a legjobb.

Spiritual Academy VIP csoporttagság

Jöhet álmaid vállalkozása? Olyan, ami számodra a legtökéletesebb? Együtt sikerülni fog!

Előfizetés esetén, minden hónap azonos napján kerül ismételt levonásra a havi díj, erről 4 nappal korábban email értesítést is kapsz. Lemondás emailben lehetséges.

 

11 900 Ft / hónap

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás