Küldetésem

Hiszek a jól működő vállalkozásban és a boldog, szabad vállalkozóban!

A célom ledönteni azt a ránk ragadt sémát, hogy a vállalkozó a nap 24 órájában dolgozik, vagy felkopik az álla, mondván “az embereknek nincs pénzük”…vagy “nem jön ide a kutya se”. Hidd el, minden vállalkozásra jut elég vendég, csak a megfelelő tudás kell a működéséhez. 2008 óta vagyok vállalkozó, döntöttem rosszul, de még többször jól, volt ötletem, ami nem jött be, de mentem tovább és próbálkoztam. A sikeres tapasztalataim alapján született meg a Spiritual Academy Business vállalkozás fejlesztő vonala, ahol azoknak a vállalkozóknak segítek, hogy igazán olyan vállalkozásuk legyen, amilyet megálmodtak.

Spiritual Academy VIP előfizetői csoport

Egy zárt csoport szépségiparban dolgozóknak és sminktetoválóknak

A csoport azoknak a szépségipari résztvevőknek szól, …
… akik szeretnék komplexen látni a vállalkozásukat!
… akik szakmailag fejlődni szeretnének a gyakorlati videókkal, otthon kényelmesen!
… akik business területen szeretnének fekete övéssé válni!
… akik nem csak sodródni akarnak az árral, hanem valóban kézbe venni a bizniszüket!

Business Boost Rapid

Szolgáltató vagy? Álmaid vállalkozása elérhető!

Elsősorban inspirálni szeretném az embereket arra, hogy az álmaik elérhetőek. Eltökélt szándékom a vállalkozókat hozzásegíteni a tudásommal álmai vállalkozásához, valós tudást átadni, és önbizalmat adni, hiszen ha nekem sikerült, akkor bárki másnak sikerülhet az álmai útjára lépni. Egy olyan online képzést álmodtam meg, ahol 2 hónap alatt kezükbe veszik az irányítást és sikeres vállalkozókká válnak. Hiszek abban, hogy csak olyan szintre tudjuk felfejleszteni a cégünket, amilyen szinten mi magunk is állunk. Ezt az erőt nem lehet megjátszani, ezt megérzik az emberek.
Legyünk olyan igazi szabad és vérbeli üzletemberek, akik profin menedzselik a vállalkozásukat.

Online képzéstár

Ha fejlődni szeretnél, akkor a legjobb helyen jársz!

Válogass a képzéseink között, és tanulj újdonságokat otthonról, kényelmesen!
Az online képzések videóanyagokat tartalmaznak. A tartalmak megtekintéséhez saját fiókra lesz szükséged, amit a vásárlás során is létrehozhatsz. A megvásárolt képzést a fiókba belépve találod majd meg, és már el is kezdheted a fejlődést, kényelmesen, otthonról.

Online konzultáció

Jól termelő vállalkozás és boldog vállalkozó létezik!

Csak hunyd be a szemed és képzeld el, hogy nem kell aggódnod, mert tele a naptárad, könnyen gurul előre a vállalkozásod, megszüntek az ezzel kapcsolatos félelmek és végre úgy élsz, annyit keresel, amennyit szeretnél. Az online konzultáció során Te és a vállalkozásod van fókuszban.