Jól termelő vállalkozás és boldog vállalkozó LÉTEZIK

Csak hunyd be a szemed és képzeld el, hogy nem kell aggódnod, mert tele a naptárad, könnyen gurul előre a vállalkozásod, megszüntek az ezzel kapcsolatos félelmek és végre úgy élsz, annyit keresel, amennyit szeretnél. 

Az online konzultáció során a világ bármely pontjáról részt tudsz venni, még csak utaznod sem kell és teljesen személyre szabott. Csak a Te vállalkozásodra fókuszálunk!

Konzultáció szépségiparban dolgozóknak

A 20-as éveim elején igen bizonytalan voltam mit is kezdhetnék a felnőttek világában, milyen foglalkozás passzolna hozzám, kicsit féltem is, hogy nem találok semmi érdekeset, amit örömmel végeznék minden nap. A vállalkozás gondolata meg sem fordult a fejemben. 2008-ban mégis úgy hozta a sors, hogy egyedül vágtam bele a szépségipari vállalkozásomba. Azóta eltelt sok év és egy percig sem bántam meg, hogy nem az alkalmazotti szféra mellett döntöttem. Mára 4 szépségszalonomat vezetem, webshopunkban a szépségipari szférát szolgáljuk ki, ahol több saját márkás termékkel büszkélkedhetünk, az okj-s és szakmai továbbképzéseinken végzett tanulók száma több száz fő, egy közel 100 fős előfizetői csoportot vezetek. Több szakmai lap és katalógus címlapját tudhatom a magaménak, előadásaim néhány főtől a 100 fős közönségig terjednek. A marketing és vállalkozásépítés az egyik kedvenc területem, és mivel az eredményeim igazolják a tudásom, így bátran osztom meg az érdeklődőkkel. Így született meg a Spirituális vállalkozás online platformja. Azt hiszem legfőbb erényem a hitem, amivel hiszem, hogy hegyeket tudok megmozgatni. Az online konzultáció során Te hegyeidet mozgatjuk meg!

Pörgessük fel a Te vállalkozásod is!

Unod, hogy nem úgy megy a biznisz?

Másnak miért sikerül?

Jöhet egy teli naptár?

Jöhet egy sikeres élet?

Én így képzelem el a vállalkozást laughing

Konzultáció típusok

Ne nekem higgy, az eredményeinknek!

Hogyan élek mostanában

A munkám nagyrészt már így a laptop mögött zajlik, de azért nem engedtem el a szalonmunkát, mivel az alkotás lételemem. El tudok menni szabadságra, anélkül, hogy aggódnom kellene.

Rólam mondták

Amikor Zsanett jelentkezett hozzám üzleti konzultációra, már akkor tudtam, hogy egy olyan vállalkozónőről van szó, aki nem csak hatalmasat álmodott a szépségiparban, hanem azt meg is valósította. Összeszedettsége, profizmusa, üzleti kreativitása, tudatossága és kitartása juttatta el az átütő sikerekig. Minden olyan szakmabelinek szívből ajánlom Zsanettet, aki a sminktetoválás iparágában maradandót szeretne alkotni, miközben egy igencsak profitábilis vállalkozást vezet.

Vas Timi

Hogyan történik a konzultáció és kell e készülnöm valamivel?

  • Add le a jelentkezésed, majd egyeztetünk egy időpontot
  • Jó, ha előre megfogalmazod milyen területek, feladatok okoznak fejtörést
  • Fontos, hogy meg tudd fogalmazni pontosan mit szeretnél elérni, pl.: teli naptár 3 hétre, havi árbevétel…bármi, amit szeretnél 

 

Hogyan tudok időpontot foglalni az online konzultációra?

Írj üzenetet, röviden írd meg miben tudok segíteni, és felveszem veled a kapcsolatot!

Hogyan fogok fejlődni az online konzultáció után?

Ez csak rajtad áll 🙂 Egy vállalkozás sikeressége a belefektetett energiától és tudástól függ. Én átadom azokat a nálunk sikeresen működő sémákat, amiket tudsz használni!

 

Sikeresen a vállalkozásodban

Iratkozz fel hírlevelünkre!