Bemutatkozás

Sminktetoválás oktatás szenvedéllyel!

Zsanett

A sminktetoválás igazi alkotói munka, amiben kiteljesedhetsz.

Sugár Zsanett vagyok, 2008 óta vagyok jelen a szépségiparban, de a sminktetoválás körülbelül 2016-ban kezdett el érdekelni. Gondoltam teljesen egyszerű, mi lehet ebben a nehéz? Hamar rájöttem, hogy ez amellett, hogy rengeteg tanulást és gyakorlást igénylő szakma, kőkemény felelősséggel is jár. Így elindultam az utamon, mert éreztem, hogy ez az enyém. Sok továbbképzésen vettem részt itthon és külföldi oktatóknál is. A befektetett munka és gyakorlás meghozta az eredményét, hamar nagy vendégkörre tettem szert. 2018 óta rendszeresen tartok továbbképzéseket szakmabelieknek. Majd 2019-ben megszületett a Spiritual Academy sminktetováló webshopom, ahol a sminktetoválók számára elengedhetetlen gépeket, eszközök és kiegészítőket forgalmazok. Nagy büszkeségem, hogy 2020-ban megszületett a saját márkás sminktetováló gépem, a Spiritual. A fejlesztésem célja az volt, hogy megfelelő erősségű, tökéletesen precíz és reális árú gépet tudjak adni a szakmának. Azóta több saját márkás termékünk is megszületett: Spiritual Virgin, Spiritual Storm és Spiritual Vogue.

A fejlesztések mellett rendszeresek a rendezvényeink is, ezzel is szeretnénk a szakma életét szinesíteni.

A továbbképzéseinket 2022-ben már az új oktatótermünkben tartjuk, ami kifejezetten a sminktetováló oktatáshoz lett kialakítva. 

 

De hogy is keveredtem a sminktetoválás világába?

Eredeti szakmám a műkörömépítés, melyet 2008 óta gyakorlok, 2012 óta folyamatosan tartok okj-s képzéseket és továbbképzéseket, munkáim többször szerepeltek szakmai magazinok címlapjain és külföldi bemutatókon is meghívott vendégoktatóként tettem eleget a szakmai felkéréseknek. Ebből a szakmából merített lelkesedéssel, precízitással és szűnni nem akaró tudásvággyal vágtam neki ennek az új szakmának. Igazából egy kedves ismerősöm biztatott, hogy a kézügyességemmel biztos szép sminktetoválásokat tudnék készíteni. Meg kell mondanom ez a szakma nagyon nagy felelősséggel jár, mivel a nők arcán dolgozol. Elismert műkörmösként és oktatóként sokkal könnyebb dolgom van ebben a szakmában, mivel tudom, hogyan épül fel egy sikeres karrier. Az én kedvenc mondatom a „Merj nagyot álmodni”, én a sminktetoválásban is mertem és a kitartó munka meghozta a gyümölcsét.

A szalonomban nagy lelkesedéssel készítem a sminktetoválásokat nap mint nap. Meggyőződésem, ez a szakma egy igazi művészet, amely hozzátesz a nők arcának szépségéhez.

Továbbképzések, melyeken részt vettem

Nataliya Yeremenco

Szálazott szemöldök képzés

Patkós Alexandra

Soft Powder képzés

Patkós Alexandra

3D ajaktetoválás képzés

Méhn Tünde

Pearly Lips továbbképzés

Méhn Tünde

Gépi szálazás mesterképzés

Méhn Tünde

 Ombre és kombinált szemöldök képzés

Berényi Zsuzsa

 Üzletfejlesztés

Ecuri

Tetováláseltávolítás

Sminktetováló konferencia

Szeminárium

Cintia és Judit, Zsanett kolléganői a Spiritual PMU sminktetováló szalonban.

Cintia

2018 óta oszlopos tagja a Spiritual PMU szalonnak, ahol nagy szenvedéllyel készíti a sminktetoválásokat a vendégek nagy örömére. Kedvenc területe a szemhéj.

Judit

2021-ben kezdett el a Spiritual PMU szalonban. Judit igen jelentős sminktetováló múlttal rendelkezik, hiszen 6 évig dolgozott egy közkedvelt sminktetováló szalonban Budapesten. Nagy örömünkre hazahúzta a szíve és csapatunk oszlopos tagja.

Már döntöttél?

Jelentkezz képzésünkre!