Bemutatkozás

Sminktetoválás oktatás szenvedéllyel!

Zsanett

Sminktetoválás mesterfokon

Sugár Zsanett vagyok sminktetováló, műkörömépítő mester szakoktató. 2014 óta foglalkozom sminktetoválással, így kozmetikus végzettségre is szert tettem. Azóta folyamatosan képzem magam Magyarország legelismertebb sminktetováló oktatóinál, mint például Méhn Tünde és Patkós Alexandra. Nemrég nagy megtiszteltetés ért, Méhn Tünde felkért, hogy az általa használt és forgalmazott Npm termékcsalád debreceni referencia szalonja legyek. Mivel 2016 év eleje óta használom az Npm Oron 60-as prémium kategóriás sminktetováló gépüket, illetve nemrég a pigmentjeiket is, így tudtam, hogy maximálisan megbízhatok a termékekben, így örömmel teszek eleget a felkérésnek.

De hogy is keveredtem a sminktetoválás világába?

Eredeti szakmám a műkörömépítés, melyet 2008 óta gyakorlok, 2012 óta folyamatosan tartok okj-s képzéseket és továbbképzéseket, munkáim többször szerepeltek szakmai magazinok címlapjain és külföldi bemutatókon is meghívott vendégoktatóként tettem eleget a szakmai felkéréseknek. Ebből a szakmából merített lelkesedéssel, precízitással és szűnni nem akaró tudásvággyal vágtam neki ennek az új szakmának. Igazából egy kedves ismerősöm biztatott, hogy a kézügyességemmel biztos szép sminktetoválásokat tudnék készíteni. Meg kell mondanom ez a szakma nagyon nagy felelősséggel jár, mivel a nők arcán dolgozol. Elismert műkörmösként és oktatóként sokkal könnyebb dolgom van ebben a szakmában, mivel tudom, hogyan épül fel egy sikeres karrier. Az én kedvenc mondatom a „Merj nagyot álmodni”, én a sminktetoválásban is mertem és a kitartó munka meghozta a gyümölcsét. Egy ideje rendszeresen keresnek meg sminktetováló szakemberek, hogy tartsak nekik továbbképzéseket, ez nagyon megtisztelő feladat és mivel az oktatás régóta a szívügyem és nyugodtan kijelenthetem imádok oktatni, így nagyon szívesen adom át a megszerzett tudásomat, tapasztalataimat.

A szalonomban nagy lelkesedéssel készítem a sminktetoválásokat nap mint nap. Meggyőződésem, ez a szakma egy igazi művészet, amely hozzátesz a nők arcának szépségéhez.

Továbbképzések, melyeken részt vettem

Nataliya Yeremenco

Szálazott szemöldök képzés

Patkós Alexandra

Soft Powder képzés

Patkós Alexandra

3D ajaktetoválás képzés

Méhn Tünde

Pearly Lips továbbképzés

Méhn Tünde

Gépi szálazás mesterképzés

Méhn Tünde

 Ombre és kombinált szemöldök képzés

Berényi Zsuzsa

 Üzletfejlesztés

Ecuri

Tetováláseltávolítás

Sminktetováló konferencia

Szeminárium

Bianka és Cintia Zsanett tanítványai és kolléganői a Spiritual PMU sminktetováló szalonban.

Bianka

2017-ben kezdett el Zsanett tanítványaként dolgozni a Spiritual PMU szalonban. Ez idő alatt számtalan vendég szépült a keze munkája által. Egyik specialitása az ajaktetoválás.

Cintia

2018 óta oszlopos tagja a Spiritual PMU szalonnak, ahol nagy szenvedéllyel készíti a sminktetoválásokat a vendégek nagy örömére. Kedvenc területe a szemhéj.

Már döntöttél?

Jelentkezz képzésünkre!