Spiritual Business tudástár

Vállalkozó nőknek

A spiritual Business tudástárban megkapod a válaszokat a vállalkozásod fejlesztéséhez, elindulhatsz az önismeret csodás útján és újrahangoljuk a gondolataid a vállalkozásoddal kapcsolatban!

Sugár Zsanett

a Spiritual brand tulajdonosa

Debrecenben születtem egy 1,5 szobás bérházban éltünk a szüleimmel, akik vállalkozók lettek. Láttam a vállalkozás mindkét oldalát, a nagy bevételt, a szalonautókat, a felemelkedést, majd később a lassú de biztos bukást is. A huszas éveim elején én is vállalkozó lettem. Ennek már közel 16 éve. Mára több szépségszalonunk van, webshop saját márkás termékekkel, live és online oktatások és 2022 év végén elindult a tudástáram, amivel a vállalkozó nőket szeretném segíteni. Döntsük le a fejben lévő falakat és teremtsünk!

 

Tudod, senki nem úgy születik, hogy profi a marketingből, üzleti ismeretekből, a kezében van a social media kezelés és kisujjból kirázza a vendégkör bővítés minden titkos mozzanatát, egyszóval senki nem feketeöves vállalkozónak születik. DE ez mind tanulható! Jó hír, hogy semmiről nem maradtál le! Pontos és másolható stratégiát kapsz tőlem és minden olyan belső információt megosztok, amelyek nekem és a vállalkozásaimnak beváltak.

Nő vagyok, elégedett vagyok, vállalkozó vagyok

2008-ban egy lelkes pályakezdő lány voltam, tele hittel. A hitem mögé pozitív hozzáállást mertem tenni, ezekből pedig sorra születtek meg a valóságban is az álmaim. Ez nem szerencse kérdése, pontosan tudom. Ez egy olyan hitrendszer, amit azóta is alkalmazok, csak már sokkal hatékonyabban és tudatosan. Ezt a hitrendszert és működését át szeretném adni.

Nulla anyagi támogatást kaptam a szakmai életemhez. Valószínűleg, ha készen kaptam volna mindent, lehet nem is lettem volna vállalkozó.

Nem kis célom az, hogy minél több vállalkozó nőnek adjam át ezt a gondolkodásmódot, adjak egy másfajta perspektívát, szeretném, hogy minél többen rázzák le az áldozati szerepet, mely oly sok ideje a nők bőrére égett. Ez nem amolyan lázadás, ez az elme forradalma, ahol elengedjük a régi mintákat és újrahuzalozzuk gondolatainkat. Így lesz egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb, elégedett és szabadabb nő, anyuka, feleség, barátnő, vállalkozó nő.

 

A tartalmakról

Rengeteg hasznos videó, amihez minden hónapban újabb tartalmak érkeznek, 40+ videó amit már azonnal megnézhetsz

Business

Marketing, háttérmunkák, hirdetések, arculat, kampány, és még sorolhatnám, itt minden lesz, ami a csövön kifér.

 • hirdetések és kezelése gyakorlati videó, ezek elméleti háttere és fontossága
 • Social media kezelés, szemet gyönyörködtető posztok, látványos videók és még sok minden más
 • Arculat, arculati elemek, design,  hogyan legyél egyedi a szakmádban
 • plusz bevételi lehetőségek, hozzuk ki a maximumot
 • vendégszerzés mesterfokon
 • időmenedzsment és ehhez jól bevált programok, szoftverek
 • “uborkaszezon” kiiktatása
 • havonta új anyagok és tartalmak

Önfejlesztés

Szalon & Psziché

Nagy kedvencem, az önfejlesztés, hisz ha Te fejlődsz, veled együtt fejlődik a vállalkozásod is, ezért meghatározó témákat boncolgatunk Rády Eszterrel interaktív videó keretein belül, ahol egyik fontos elem a humor. Saját példáimat is hallhatjátok.

 • az énmárka és a jó öreg imposztor szindróma: hogyan kezdjek el dolgozni, mit fognak hozzászólni, vagyok e elég jó,
 • konfliktuskezelés, a Reimann féle módszerrel ( ez lehetne 2 részes is, egy pszichoedukáció és egy gyakorlat)
 • párkapcsolat és vállalkozás: a támogató kapcsolat és a passzív-agresszív elforduló
 • megjelenés a médiában
 • késés, halogatás és további önsorsrontó technikák
 • a kötődő vendégkör kialakítása
 • a témák folyamatosan bővülnek havonta

Spiritual perspektíva

A gondolkodásmód forradalma

A hit hegyeket mozgat meg. Tudtad e, hogy a hit a gondolatokból indul? Ideje újrahangolni a gondolatait, a működési sémáid, a régi hitrendszereid, hogy végre megérkezz a saját jól működő és eredményes vállalkozásodba. 2008 óta sok mindent láttam és tapasztaltam a női vállalkozói létben, szeretnék egy új gondolkodásmódot adni, ami megváltoztatta az életem

 • a te működésed valójában a te működésed? Rengeteg dolgot hozunk a családunktól, környezetünkből és talán még korábbról is. Ezek bőrünkké válnak, de nem biztos, hogy minket szolgálnak. Ideje levedleni régi bőrünket.
 • vállalkozói félelmeink elengedése
 • merj hibázni
 • teremtés fortélyai
 • időmenedzsment
 • anyaság és vállalkozás
 • a témák folyamatosan bővülnek havonta

Érezted már, hogy több lenne benned, de nem tudod megmutatni a világnak?

Eleged van abból, hogy nincs egy komplex rendszer, ami alapján valóban profin tudsz fejlődni?

Szeretnéd tudni a titkomat, hogyan menedzselem a vállalkozásom?

Hogyan tudtam extra gyorsan, pár hónap alatt több hónapos előjegyzést összehozni kezdőként? 2008 óta 2-szer is szakmát váltottam.

Hogyan építem a bizniszem, milyen háttérmunkáim vannak, hogyan tudtam 3 szalont, 1 webshopot és az oktató stúdiómat létrehozni és még szabadidőm is van?

Azoknak ajánlom a Spiritual Business tudástárat, akik

E

szeretnék megtanulni a marketing eszközöket profin használni

E

hajlandóak a régi káros hitrendszerüket hátrahagyni, hogy egy jobb jöhessen

E

szeretnének tuti vállalkozói stratégiát megtanulni és sikeresen használni

E

már működő vállalkozásuk van vagy szeretnék ütősen kezdeni

E
szeretnék a vállalkozásukat és önmagukat fejleszteni
E
folyamatos marketing támogatást szeretnének
E
motiváltak és motiválnak

A Spiritual Business tudástárat kifejeztetten vállalkozó nőknek hoztam létre. Ebben a csoportban rengeteg business, marketing és önfejlesztési tananyagot megosztok és havonta érkezik több új tananyagok is. 2019 óta több szépségszalonunkat vezetem és jelenleg 8 kolléganő naptárját töltjük meg hétről hétre sikeresen! Ezzel a tudással nem tudsz veszíteni!

Tuti tippeket adok mivel lesz több bevételed, de több szabadidőd is egyben.

Folyamatosan fejlődni fogsz, mivel pontosan fogod látni hogyan épül fel egy profi vállalkozás.

Nekem 15 évig tartott eljutni oda, ahol most tartok, de TE a képzés tartalmaival fénysebességgel tudsz száguldani.

Felépítheted álmaid vállalkozását magabiztos tudással.

Nincs titok, minden kulisszatitkot megosztok, mivel dolgozom és hogyan.

És hogyha még mindig bizonytalan vagy kissé, hogy tanulni akarsz-e tőlem, …

… hidd el, én is vállalkozó vagyok. Tehát pontosan tudom, hogy gondolkodsz.

Én is azon leszek, hogy ez nagyon is megérje neked. Hiszen magamból indulok ki.

Sugár Zsanett

Rólam

2008 óta építem a saját vállalkozásom, volt sok jó döntésem és voltak persze rosszak is. De tudtam, hogy több van bennem és szomjaztam a tudásra, volt, hogy fel akartam adni, de sose tettem meg. Rengeteg tapasztalatot szereztem az évek során, ennek eredményeképpen 2024-re 3 szépségszalon vezetek, oktatásokat tartok és 2019 óta saját webshopunk van, több saját márkás termékkel, 2022-ben napvilágot látott a saját kozmetikai termékcsaládunk is.

Mára komplexen átlátom az üzletek működését, fejlődését és annak hiányosságait. Ezen tapasztalatokra építkezve született meg a Spiritual Business Tudástár, hogy ez a komplex tudást átadjam. Az ötletem rengeteg, így már jó pár hónapra előre megterveztük milyen témák lesznek a csoportban.

Nagyon várom, hogy Te is használhasd és egy olyan vállalkozásod legyen, amit mindig is szerettél volna!

Sugár Zsanett

Rólam

2008 óta építem a saját vállalkozásom, volt sok jó döntésem és voltak persze rosszak is. De tudtam, hogy több van bennem és szomjaztam a tudásra, volt, hogy fel akartam adni, de sose tettem meg. Rengeteg tapasztalatot szereztem az évek során, ennek eredményeképpen 2024-re 3 szépségszalon vezetek, oktatásokat tartok és 2019 óta saját webshopunk van, több saját márkás termékkel, 2022-ben napvilágot látott a saját kozmetikai termékcsaládunk is.

Mára komplexen átlátom az üzletek működését, fejlődését és annak hiányosságait. Ezen tapasztalatokra építkezve született meg a Spiritual Business Tudástár, hogy ez a komplex tudást átadjam. Az ötletem rengeteg, így már jó pár hónapra előre megterveztük milyen témák lesznek a csoportban.

Nagyon várom, hogy Te is használhasd és egy olyan vállalkozásod legyen, amit mindig is szerettél volna!

E

Eldöntötted, hogy úgy fogod élni az életed és működtetni a vállalkozásod, ahogy neked a legjobb?

E

Hajlandó vagy megszerezni a tudást és használni?

E

Ízig vérig vállalkozó vagy és ennek az eredményét is akarod látni?

E

Csak nem repül be az a sültgalamb?

E

Hajlandó vagy elengedni a kamudumát, hogy manapság a vállalkozások nem mennek?

Elárulom neked, hogy a vállalkozásod működése rajtad múlik!

Az én szemléletemben az ép lélek, ép test a helyes definíció.

Évek óta nagy hangsúlyt fektetek az önfejlesztésre és azt kell mondjam, hogy nem csak személyiségfejlődésben lehet elérni rendkívüli eredményeket, de ha Te rendben vagy, akkor ez a vállalkozásodon is látszani fog! Egy túlhajtott, kiégett, motiválatlan vállalkozóból nem árad az alkotói energia. Mindenkinek más a célja, más teszi boldoggá, ezért le kell hámozni magunkról a felesleges sallangokat és rátalálni a saját utunkra.
Ezért van havonta 1 tartalom a Szalon & Psziché rovatunkból, ahol Rády Eszter pszichológussal beszéljük át a legfontosabb témaköröket, amikkel mi vállalkozók, nap, mint nap szembenézünk.

 

Hatásvadász? Kétség kívül!

Itt 2 féle dolgot láthatsz, egy figyelem hajhász fotót, aki fel akar vágni, vagy láthatsz egy sikeres vállalkozó nőt, akinek valós a tudása elrepítette egy magasabb szintre, mint amire valaha gondolt. Neked melyik ugrik be?
Itt valójában nem az autó a lényeg, hanem az út, ami ide vezetett. Persze nem Porsche, de ahhoz képest, hogy pár éve még volt olyan napom, hogy 1000 Ft-om sem volt a zsebemben és egy huszonéves kis kopott Suzuki Swiftem volt (egyébként imádtam), ahhoz képest nem rossz.
Ha a tudásod gyarapszik és jó úton jársz, az élet visszaigazolást fog adni. A munkánk gyümölcse pedig valljuk be, anyagi szinten mérhető kell legyen.

Van egy másfajta mód is, hogy bevidd ezt az energiát az életedbe, erről szól a  Beauty Business tudástár tagság. Sokáig terveztük milyen formában jöjjön létre ez az online közösség, ahol értékes tartalmakat osztunk meg. Végül egy komplex tudásbázis mellett döntöttünk, egyszerű és könnyen elérhető mindenki számára. A tartalmai pedig havonta több alkalommal frissülnek business, önfejlesztés és aktuális témákkal. Minden olyan témát megosztunk, ami véleményem szerint fontos. 2008 óta vagyok vállalkozó és felelek a saját üzletem alakulásáért, rengeteget tanultam, tanulok a mai napig és sokat hibáztam, a hibákból előnyt kovácsoltam, így jutottam el oda, hogy 4 szalonom, 1 webshopom és oktatóstúdióm van. Ezért úgy döntöttem, hogy a megszerzett tudásom és tapasztalatom rendszeresen átadom, meghívott előadókkal együtt.

Lehet nagyon jó a szövegem, ha az eredményeim nem tükrözik azt.
Itt egy tény. Egy néhány napos kampányunkkal 72 új időpontot adtunk ki a sminktetováló szalonunkban.

Az általam használt marketing taktika működése ezen a kampányeredményen is látszik.

Nem kell hozzá leizzadni sem, viszont elmondok pár nagyon fontos alappillért, amitől szolgáltatóként működni tud a dolog és záporoznak a vendégek hozzád.

Vállalkozó nőként az anyaság és család pontosan tudom, hogy nem mindig egyszerű. Imádom a munkám, imádom a családom, de az időm véges…pontosan tudom mit érzel és ezek az érzések teljesen normálisak.

Az időmenedzsment és a gondolkodásmód apró finomítása segít összehangolni az életet.

A világ arra kondícionál minket nőket, hogy örökké mosolyogva viseljük a terhelést, a változást. Én azt gondolom, hogy nőként lehetünk kiegyensúlyozottak a családi életünkben, elégedettek a munkánkkal és megélhetjük a teremtő nőiségünket megalkuvás nélkül.

Tanuld meg, hogyan válhatsz sikeres és elégedett vállalkozóvá!

6 hónapos tagság

  Havi tagság

  8.990 Ft/hó

 

6 hónapos tagság

  Ajándék 1 hónap

  53.940 Ft helyett 44.950 Ft

 

1 éves tagság

  Ajándék 2 hónap

  107.880 Ft helyett 89.900 Ft

 

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás