Online workshopok

Üdvözöllek az online workshopok világában! Ez már a jövő és itt az ideje, hogy csatlakozz a fejlődéshez és többet hozz ki magadból! Egy olyan fejlődési formát kínálok neked a sminktetoválás világában, amit hatékonyan és kényelmesen elsajátíthatsz az otthonodból! A workshopjaim tartalmazzák az elméleti és gyakorlati részt egyaránt. Könnyen érthető és az összes fontos információt tartalmazza amire szükséged van, felesleges töltelékinformációk nélkül. Csak a lényeget, minden műhelytitokkal együtt!

Tökéletesen részletgazdag videó, hogy minden apró részletet meg tudj figyelni Gyere közelebb!

Fontos információk, amelyeket maximálisan ki tudsz majd használni…a tökéletes sminktetováló gépről, a megfelelő tűmodulokról, technikai fogásokról! Nincs mellé duma! Csak a lényeget!

Tudjuk mindig többet figyel meg az ember, ezért a tartalmat többször is megnézheted! Visszanézhető tartalom!

Dőlj hátra kényelmesen egy jegyzetfüzettel egy jó kávéval és a legnagyobb kényelemben élvezd a tanulás felhőtlen perceit Egy kávé mellett, otthonról kényelmesen!

Élvezd a megszerzett tudást, gyakorolj és ha kérdésed van, írj nekünk! A tudás hatalom!

Egy képzés, ahol minden megtalálható, ami fontos egy vállalkozónak. Gyakorlati videók, elmélet, hibák, vállalkozói top témák, videózás, fotók, social tartalomgyártás, pszichológia kicsit másképp. 8 téma videóanyagokban prezentálva

Sminktetoválás fotózása telefonnal – online képzés

Elsajátíthatod a tökéletes fotózás titkait, hidd el nem is olyan nehéz, hogy éles, jó minőségű képeket készíts a munkáidról telefonnal. Megtudhatod milyen telefont ajánlok, melyik applikációt érdemes használni, sőt a fotózás gyakorlati bemutatója mellett végignézhetsz több képszerkesztést az elméleti oktatás mellett.

Egy képzés, ahol minden megtalálható, ami fontos egy vállalkozónak. Gyakorlati videók, elmélet, hibák, vállalkozói top témák, videózás, fotók, social tartalomgyártás, pszichológia kicsit másképp. 8 téma videóanyagokban prezentálva

Spirit Soft szemhéj tetoválás – online képzés

A szemhéj tetoválások egyik legkedveltebb formája a füstös szemhéj. Ahogyan pedig én készítem: a Spirit Soft szemhéjtechnika. A technikám az évek fejlesztése, jó sminktetováló gép, tökéletes kivitelezési technika, prémium minőségű tűmodul, maximálisan beépülő pigment. Az elmélet mellett, a képzés bemutatja a gyakorlati kivitelezést, így a tréning után rengeteg hasznos információ és tudás birtokában leszel ahhoz, hogy Te is fantasztikus munkát adj ki a kezedből, az a technika garantáltan a vendégek kedvence, hiszen bármely korosztálynak előnyös és szemet gyönyörködtető.