migrén piercing képzés

Szeretnél segíteni a vendégeiden? Ez egy igazán nagy segítség a migrénnel küzdőknek!

 

Migrén enyhítésére több helyen a Helix-gyökér átszúrását (Daith piercing) tanácsolják, mint hatékony kezelést. Ez is helyénvaló lehet, amennyiben a migrén eredete táplálkozás, felszívódás eredetű. Természetesen a migrén eredete a legritkább esetben felderíthető, így a szokványos Daith piercingen felül, két másik megoldást is javasolok. Az egyik a tragus piercing, a másik egy megfelelő pontra szúrt snug piercing.

Ha te is szivesen csináldnád az AcuPiercing®et, akkor nálunk megtanulhatod. Részletes elméleti háttérrel és minőségi kezdőcsomaggal várlak, hogy Te is segíthess divatos ékszerekkel másoknak. Az AcuPiercing® módszere könnyen elsajátítható és ha betartod az alapvető higiéniás feltételeket, akkor veszélytelen.

Hivatalos, 2020. szeptembere után is érvényes oktatási engedéllyel rendelkező az oktatónk, (felnőttképző nyilvántartásba vételi számom: B/2020/004728) ami azt jelenti, hogy aki nála tanul, az a bekerül Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe. A képzésről kiállított tanúsítványt a rendszer nyilvántartja, bármikor újra lekérhető, visszakereshető. Tanulj megbízható helyen!

Azoknak ajánlom a képzést, akik:

E

kozmetikusok, természetgyógyászok és egészségügyi végzettségűek számára ajánlott a képzés

E

igazán elhivatottak 

E

szeretnének segíteni a vendégeiken

E

nyitottak az új megoldásokra

E

vágynak az új tudásra

E

nem a nyereségvágy hajtja őket, hanem valóban jobbá tennék az emberek életét

E

igazán motiváltak

ha egy igazán jó módszert tanulnál, itt a helyed!

A képzésről:

  • Időtartam: 2 nap
  • A kétnapos tanfolyam első, elméleti napján a hagyományos kínai gyógyászat alapfogalmait, a meridiánokat, az öt elem tanát, a modern diagnosztikai eszközöket és ezek összefüggéseit mutatja be. Mi a Shenmen pont, miért és mire hat.
  • A nap a migrénről, annak felismeréséről, kialakulásának okairól szól. Nem minden migrén amit annak hívunk! Ez elég hosszú és sokmindent érintő téma. Táplálkozás vitaminhiány, oxigénhiány, testtartás, stressz, stb. a nap második felében rátérünk a gyakorlati részre. Meridiándiagnosztikával és csigolyavizsgálattal feltérképezzük, hogy milyen kezelést ajánlunk, majd a kezelési protokoll szerint ellátjuk.
  • Az továbbképzés elvégzésével képes leszel meridiándiagnosztikával és manuálterápiás módszerrel feltérképezni a hozzád forduló problémájának feltételezhető okát, majd a megtanult protokoll szerint szakszerűen ellátni.

a képzés ára: 230.000 Ft

(A képzés árát aug.5-ig kell kifizetni)

 

A csoportlétszám limitált, ezért siess, hogy le nem maradj!

oktató – aranyi csaba

Aranyi Csaba vagyok. Természetgyógyásznak tanultam, fülakupunktúrás addiktológus és talpreflexológia szakon. A fülakupunktúrában mélyedtem el jobban, továbbképzésen megismertem az európai (Nogier) és a kínai  elméletet egyaránt. A piac igényéhez igazodva, ötvöztem ezt az elméleti tudást a divattal és így lettem az AcuPiercing® kifejlesztője.

Ez az új módszer fantasztikusan ötvözi a modern divatot és a keleti filozófia alapjait, a mikrorendszerek távhatásaival. Az AcuPiercing® mint módszer és mint divatékszer egyaránt megállja a helyét. Ez az ékszer ami segít.

Évtizedek óta érdekel és foglalkozom az alternatív gyógymódokkal. Számos könyvet olvastam, ami elindított a természetgyógyászat irányába, de sokáig ellenálltam a hívásnak és csupán hobbiként foglalkoztam mindezzel. Ma már minden olyan módszert elsajátítok és az ismereteket felhasználva fejlesztek újakat, amivel segíthetek az embereken. Elsőként a masszázs és annak közvetlen érezhető hatása ami megfogott, majd a manuálterápia felé vettem az irányt. Minden esetben igyekszem a leghitelesebbtől tanulni, így a manuálterápia esetében is elvégeztem az SMT® vagyis a Sportmanuálterápia képzést, ami a NEM orvosi képzések között a legmagasabb szint. Ezt a kinesio-tape képzésekkel bővítettem, annak érdekében, hogy minél alaposabb, hosszantartó eredménnyel engedhessem el a hozzám forduló pácienseket. Később vetődtem a mikroterületek vonzásába, ahol először – masszőrként – a talpreflexológiával találkoztam, majd beleásva magam a mikroterületekbe, találkoztam a fülakupunktúrával, ami teljesen magával ragadott. Az azonnali hatás és az eszköztár egyszerűsége, helyhez és időhöz nem kötött alkalmazhatósága lenyűgözött. Azóta is ez a főcsapás.

Aranyi Csaba E.V.
Nyilvántartási szám: 52643813
Felnőttképző nyt. száma: B/2020/004728

 bővebb infó: +36 30 474 1544

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot, hogy le ne maradj! a létszám limitált!